Haberler

Okulumuzda PMI Onaylı Proje Yönetimi Eğitimi Gerçekleştirildi

 

proje yönetimi 1

Okulumuz genel müdürlüğünde görevli farklı alanlardan uzman ve yöneticilerin katılımıyla, 22-26 Ocak 2024 tarihlerinde Istanbul Institute hocalarından Dr. Fahri Emre Reçber tarafından 40 saatlik Proje Yönetimi Sertifika Programı düzenlendi. Açılışını TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Genel Müdürü Bilge Baki’nin yaptığı eğitim programı beş gün sürdü.

Bu eğitimle katılımcılara uluslararası kabul görmüş, Project Management Institute (PMI) metodolojisi çerçevesinde proje yönetim süreçleri, bilgi alanları, proje yönetim standartları, araç ve teknikleri detaylarıyla aktarıldı, farklı sektörlerden örneklerle ilişkilendirmeler yapıldı. Proje yönetim süreçlerinin anlatımı, kavram, terim, teknik ve araçlara yönelik eğitim sektöründen yapılan örneklendirmelerle, Okulumuzda yürütülen proje çalışmalarının gözden geçirilmesine, geliştirilecek yeni projelerin bir metodoliji çerçevesinde hazırlanmasına katkı sağlandı.

Programın sonunda katılımcılara verilen proje görevi ile proje yönetim süreçlerinin her birinin tasarlandığı verimli bir öğrenme deneyimi gerçekleştirildi.

proje yönetimi 9

proje yönetimi 7

 

Son DüzenlenmeÇarşamba, 07 Şubat 2024 13:42