Haberler

Genel Müdürümüzden Jotform Kurucusu Aytekin Tank’a Teşekkür Ziyareti

 

Foto TED 4

Ankara merkezli bilişim firması Jotform’un kurucusu ve CEO’su Aytekin Tank, ilk olarak Türk Eğitim Derneği’ne sonra da TED Ankara Koleji Vakfı Okullarına bağışta bulunarak, tam burslu okuyan öğrencilerimizin eğitimine ciddi bir katkı sağladı ve TED Ailesi olarak bizleri oldukça mutlu etti.

Bu anlamlı bağışının yanı sıra yazılım konusunda da okulumuza her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirten Aytekin Tank’a daha çok öğrencinin burs almasına olanak sağlayan bağışı dolayısıyla, TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Genel Müdürü Bilge Baki tarafından bir nezaket ziyaretinde bulunuldu. Görüşme sırasında Genel Müdürümüz, girişimcilik ve teknoloji konusunda bir seminer vermesi için Aytekin Tank’ı okulumuza davet etti ve olumlu yanıt aldı.

Görüşmenin sonunda, aynı zamanda TED Ankara Koleji velisi olan Tank’a kurum adına teşekkür belgesi ve Atatürk’ün nüfus cüzdanı örneği takdim edildi. Aytekin Tank ise kendi yazdığı Automate Your Busywork isimli kitabını imzalayarak Genel Müdürümüze hediye etti.

Ülkemizi ‘muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkartma’ temel hedefimiz için teknolojiye ve eğitime değer veren iş insanlarımızın daha da çoğalması dileğiyle…

 

 

 

Son DüzenlenmeCuma, 22 Aralık 2023 08:49