Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası'nda Türkiye Finali Sınavı'na Katılmaya Hak Kazandık

tzv il

Türkiye Zeka Vakfının 26 Mart 2022 tarihinde düzenlediği Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası Bölge Finalleri Sınavı'nda, İlkokul, Ortaokul ve Lise Takımlarımızla başarı göstererek 14 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak Türkiye Finali Sınavı'na katılmaya hak kazandık.

Bölge Finalleri Sınavı'nda Takımlarımızın Elde Ettiği Başarılar:

İlkokul 3. sınıflar kategorisinde başarı gösteren takımımız: (Deniz Yabanoğlu, Kaan Ay, Mehmet Toprak Karakaya, Emre Macit Ve Özgü Gündüz)

Ortaokul 5. sınıf takımımız Bölge 5.si (Ecem Duru Çelik, Arda Tunay Çelik, Zeynep Akkocaoğlu, Eda Mertyürek, Elif Gündoğdu, İrem Güngör)

Ortaokul 6. sınıf takımımız Bölge 1.si (Kerem Aksoy, Ediz Aksoy, Kuzey Hoşafçı, Batu Peynircioğlu, Ege Durukan, Alper Körpeoğlu)

Ortaokul 7. sınıf takımımız Bölge 6.sı (Deren Bostan, Yankı Karadağ, Doruk Sancar, Batu Kılıç, Doğan Yiğit Bayram, Eray Kargı)

Ortaokul 8. sınıf takımımız Bölge 8.si (Erdem Sönmez, Efe Ömer Arslan, Kerem Cem Yılmaz, Atalay Mumcuoğlu, Alya Gürses, Sönmez Alp Işık)

Lise 9-10-11. sınıflar kategorisindeki takımlarımız Bölge 1.si oldu.

Son DüzenlenmeCuma, 15 Nisan 2022 15:47