İnnovated Topluluğu ve ODTÜ Genç Girişimcilik Topluluğu “İnovasyon ve Girişimcilik Hakkında” fikir paylaşımı

ODTÜ Genç Girişimcilik Topluluğu ile yapılan ortak çalışmalarımız devam etmektedir. Okulumuz Lise Kısmı Bilişim Teknolojileri Zümresi İnnovated Topluluğu, 9.sınıf BİY Programı öğrencileri ile “İnovasyon ve Girişimcilik Hakkında” fikir paylaşımında bulunmuşlardır. Etkinliğimiz katma değeri yüksek, özgün tasarımlı ve yenilikçi projeler ortaya çıkarmak, bu projeleri hayata geçirmek amacıyla ve öğrencilerimizin girişimcilik-inovasyon hakkında ufuklarının açlıması açısından oldukça faydalı bir biçimde sonuçlanmıştır. ODTÜ Genç Girişimcilik Topluluğu  üyesi katılımcılarımız Orhan Albayrak (Siyasal Bilimler), Furkan Cevdet Anduv (Elektrik Elektonik Mühendisliği) ve Murat Sözcü’ye (Makine Mühendisliği) teşekkür ederiz.

Son DüzenlenmeSalı, 02 Ocak 2018 15:15