BİZİM TİYATRO

Bizim Tiyatro Ekibinden "Oz Büyücüsü"

Aklını, kalbini, cesaretini arayan ve ailesini özleyen kahramanların oluşturduğu oyunu öğrencilerimiz keyifle seyrettiler. Anaokulumuz Okul Aile Birliği üyeleri, kardeş okulumuz olan Taşpınar Köyü İlköğretim Okulu Anasınıfı, 1 ve 2. sınıf öğrencilerini gösteriye davet ettiler. Ekibimiz oyunu, İlköğretim okulumuz 1., 2., 3. sınıf öğrencileri için de sahneleyerek onlara güzel bir sürpriz yaptılar.

Drama Öğretmenimiz Ayça Sığırcı’nın L. Frank Baum’un eserinden uyarladığı ve yönettiği oyunda öğretmenlerimiz, sahne tasarımı ve oyunculuk performanslarıyla beğeni topladılar. Bizim Tiyatro Ekibi’nde yer alan Ayça Sığırcı, Tuğçe Şanver, Türkan Turan, Elif Karakaş, Neslihan Özgür, Ayşegül Şener, Ayşe Özmen, Elif Sözeri, Gizem Kocaağaoğlu, Elvan Türkkan, Gülay Turhan ve Figen Karabulut’a çok teşekkür ediyoruz.