GENEL MÜDÜRÜMÜZ

Sevgili Kolejliler,

TED Ankara Koleji çatısı altındaki uzun eğitim yaşantınızın ilk basamağını tamamlayarak yeni başlangıçlara adım attınız. Birbirinden çok farklı beceri, ilgi ve yeteneklerinizi keşfetmek, sosyal, duygusal, zihinsel ve fiziksel açıdan her geçen gün geliştiğinizi görmek aileleriniz kadar bizleri de heyecanlandırmaktadır. Yöneticiler ve eğitimciler olarak bundan sonraki öğrenim yaşamınızda da sizlerin, öğrenmeye açık, ulusal ve evrensel değerlere sahip, yaratıcı ve özgüven sahibi bireyler olarak yetişmeniz yolunda rehberleriniz olacağız.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yönlendirmesi ile kurulan okulumuzda, eğitimin ilk basamaklarından yetişen Kolejliler olarak sizler de; Atatürk ilkelerini ve Cumhuriyetimizin değerlerini özümseyecek, modern ve aydınlık bir Türkiye için hizmet veren mezunlarımızın yolundan daha ileri gideceksiniz. TED Ankara Kolejli olma bilinç ve geleneğini her geçen gün daha iyi kavrayacaksınız.

TED Ankara Koleji gibi köklü bir kurumun sizlere sunduğu olanakları en iyi şekilde değerlendireceğinize inanıyor, mutlu, sağlıklı ve başarılı bir gelecek diliyorum.

Sevgilerimle,

Sevinç ATABAY