ŞEKER RADYO

Şeker Radyo, 2017 - 2018 Eğitim Yılında da yine canlı ve yine çok heyecanlı programlarla okulumuzun neşe kaynağı olmaya devam edecek.

Şeker Radyo, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 09.10’da ve belirli gün ve haftalarda A2 ve A1 sınıflarımız tarafından sırayla hazırlanır ve anons sistemimiz ile tüm anokulumuza yayın yapar.

Şeker Radyo, o günün programına hava durumu ile ilgili bilgi vererek başlar. Sınıfların hazırlamış olduğu programlar çeşitlilik gösterir. Bazen bir bilmece yarışması karşımıza çıkabilir, bazen güne güzel bir şarkı ile başlayabilir, ardından öğretmenler ve uzman konuklara merak edilen sorular sorularak onlarla röportaj yapılabilir.

Ayrıca her sabah güne güzel başlamak için radyomuzdan çeşitli müzikler yayınlanır. Sabah yogası ve sabah sporu anonslarımız ve müziklerimiz de Şeker Radyo’dan yapılır.