İNGİLİZCE PROGRAMLARI

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Anaokulu İngilizce Zümresi olarak, İngilizceyi eğlenerek, oynayarak ve yaşayarak öğreneceğimiz yeni bir yıla başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Okulumuz, İngilizce eğitiminde çoklu zeka kuramını temel alan ve farklı öğrenme metotlarının kullanıldığı çeşitli etkinlerle zenginleştirilmiş bir İngilizce programı yürütmektedir.

Temel İngilizce ve İngilizce Branş Etkinlikleri olarak yürütmekte olduğumuz İngilizce eğitim programımız her yıl öğrencilerin ilgi ve ihtiyaçları değerlendirilerek güncellenmektedir.

2017-2018 eğitim yılında yapılan gözlemler, öğrencilerin İngilizce alt yapılarındaki artış, değişen öğrenme becerileri, alınan geri bildirimler ve dili daha etkin kullanma ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan 2018-2019 eğitim yılı İngilizce ders içeriklerine yandaki menüden ulaşabilirsiniz.