VELİ - ÖĞRENCİ EL KİTABI

Öğrencilerimizi ve velilerimizi hak ve sorumlulukları konusunda bilgilendirme amacıyla hazırlanan bu el kitabı, TED Ankara Koleji Vakfı Okulları'ndaki uygulamaları ve uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu el kitabında belirtilen uygulama ve kurallara taraflar uymakla yükümlüdürler.

Öğrencilerimizin;
Sorumluluklarının bilincinde, saygılı, kurallara uyan, ailesi, arkadaşları, öğretmenleri ve çevresi ile etkili iletişim kurabilen, sürekli öğrenen, öğrendikçe gelişen ve bilinçlenen sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamak okulumuzun ve velilerimizin ortak hedefidir. Güvenli, sağlıklı ve düzenli bir çevrede yaşamayı öğrenmek ve bundan mutluluk duymak; ancak güvenli, sağlıklı ve düzenli bir ortamın sürdürülmesi konusunda bireylerin bilinçlenmesi ve konulan kurallara uymasıyla gerçekleşebilir. Kuralların amacı, özgürlükleri kısıtlamak değil, bireye kullanılabilir sınırlar içerisinde daha büyük özgürlükler sağlamaktır.

Bu el kitabı kapsamında açıklanan, okullarımıza ilişkin tüm uygulamaların ve kuralların gerek velilerimiz gerekse öğrencilerimiz tarafından aynı bakış açısı ve anlayışla algılanacağına ve kurallara uyma konusundaki sorumlulukların eksiksiz olarak yerine getirileceğine olan inancımız sonsuzdur.

Birlikteliğimizin ve işbirliğimizin çocuklarımızın öğrenim hayatı boyunca devam edeceği inancıyla sağlıklı, başarılı ve verimli bir eğitim-öğretim yılı dileriz.

Veli-Öğrenci El Kitabı ,2015

Yayınlarımız PDF formatında hazırlanmıştır. Eğer linklere tıkladığınızda açamıyorsanız, lütfen aşağıdaki linki takip ederek Acrobat Reader programını bilgisayarınıza yükleyiniz.

Bize ulaşmak için info@tedankara.k12.tr