Çocuk Edebiyatı

Çocuk Edebiyatı'nda; eğitim programlarını desteklemenin yanı sıra öğrencilerimizin dil gelişimine katkıda bulunmak, ilgi ve meraklarını arttırmak, araştırma becerilerini geliştirmek, okuma sevgisi ve alışkanlığı kazandırmak hedeflerimiz arasındadır.

Türkçe’yi doğru ve düzgün konuşmalarına yardımcı olmak amacıyla oluşturulan eğitim ortamında kitap ve materyal en etkin şekilde kullanılarak, planlanan etkinlikler uygulanmaktadır.

Bu yıl Çocuk Edebiyatı atölyesinde sözlerimizi, düşüncelerimizi daha etkili kılmak için kullanılan “Deyimleri Öğreniyoruz” ,”Her Haftaya Yeni Bir Bilgi” ve “Meraklı Çocuk” etkinliklerimizle programımızı zenginleştirdik.

Öğrencilerimiz etkinliklerimizin yanı sıra kütüphanedeki zamanlarının bir kısmını kitapları inceleyerek geçirmekte ve kütüphaneden ayrılırken sınıflarında incelemek ve okumak üzere ödünç kitap alabilmektedirler.