HAFTA SONU FİKİRLERİ

SALYANGOZ SANDVİÇ

MALZEMELER

  • Beyaz krem peynir
  • Büyük dürüm/lavaş ekmeği
  • Marul
  • ınce dilimlenmiş salam
  • ınce dilimlenmiş peynir
  • Kornişon turşu
  • Maydonoz sapları
  • Kürdan

 

 

YAPILIŞI

 

Daire şeklindeki lavaş ekmeğinin içine krem peynir sürülür. Marul yaprakları konur. Sonra üzerine salamlar konur. Kornişon turşular resimdeki gibi ikiye bölünür. Dürüm ekmeği yuvarlanır ve kalın daireler şeklinde kesilir. Daire şelindeki dilimler turşu ile kürdan yardımıyla birleştirilir. Maydonoz sapları turşunun üzerine uçları düğümlendikten sonra batırılır.

Afiyet olsun.

 

< Geri