Anaokulu Öğrencilerimizin Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

27 Ekim Salı günü kırmızı-beyaz kıyafetleriyle Kolej Sokağı’nda bir araya gelen Anaokulu öğrencilerimiz, hazırladıkları gösteriler, şiirler ve marşlarla Cumhuriyet Bayramı’nı kutladılar.

Büyük önder Atatürk’ün anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından okul müdürümüz Sayın Neşe Aşıcı Özmeriç’in yaptığı açılış konuşması ile başlayan törende; A2 Kırmızı Sınıf Öğretmenlerinden İrem Yarar “Cumhuriyet Sevinci” adlı şiirini paylaştı.

İlk olarak sahne alan A2 Sarı Sınıf öğrencileri “Atatürk Marşı'nı seslendirdi. A2 Mor Sınıf’ın koreografisi eşliğinde “İzindeyiz Yüce Atam” şarkısını coşkuyla söyleyen Minik Kolejliler törene, A2 Beyaz Sınıf’ın vals gösterisi ve A2 Bordo Sınıf’ın “Türkiye İçin” şarkısı ile devam ettiler.

A2 Kırmızı Sınıf öğrencileri ise öğretmenleri İrem Yarar’ın bestelediği “TED Ankara Koleji Vakfı Özel Anaokulu 10. Yıl Marşı”nı seslendirdi. Tüm sınıfların coşkuyla söylediği “Cumhuriyet Hürriyet Demek” şarkısı ve ardından Kolej Marşımız ile törenimiz sona erdi.

29 Ekim Perşembe Günü gerçekleşecek olan ortak törenle kutlamalarımız devam edecektir.