Uluslararası Eko-Okullar (Eco Schools) Programı Kapsamında Topladığımız Atık Pilleri Teslim Ettik

Anaokulumuzda 11. yılını yürüttüğümüz Uluslararası Eko-Okullar (Eco Schools) programı kapsamında dünyamızın sağlıklı yarınları için sınıflarımızda ve atölyelerimizde atık pilleri biriktirdik. Toplanan pilleri atık pil yarışması için EcoTeam öğrencileri ile TED Ankara Koleji Vakfı Özel Ortaokulu’na teslim ettik.

Ortaokul Eko-Okullar programında görevli abi-ablalarla tanışarak atık pillerin zararları ve neler yapılmalı konusunda sohbet ettik ve konu ile ilgili bir sunum izledik. Ortaokul EcoTeam öğrencileri bizlere atık pil toplama kutuları hediye ederek, Keşif-Bilim Atölyesi’nde filizlendirmemiz için palamut tohumu verdiler.