Anaokulumuz Beslenme Dostu Okul Sertifikası'nı Yenileme Hakkı Kazandı

Avrupa’daki 17 ülkenin dâhil olduğu Dünya Sağlık Örgütünün “Nutrition Friendly Schools Initiatives - Beslenme Dostu Okul Girişimi” Millî Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında 21.01.2010 tarihinde imzalanan protokol ile ülkemizde  de başlatılmıştır. Bizler de “TED Ankara Koleji Vakfı Özel Anaokulu” olarak projeye, 2010 yılından itibaren gönüllü olarak katılmaktayız.

Beslenme Dostu Okullar Programı kapsamında sağlıklı yaşamı destekleyici birçok etkinlik gerçekleştirdik ve her yıl “Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat” teması altında etkinliklerimizi yenileyip, farklı uygulamalar ekleyerek çalışmalar yapmaya devam ediyoruz.

En son 2015 yılında aldığımız ve üç yıl geçerliliği olan "Beslenme Dostu Okul" Sertifikamızı tekrar yenileme hakkı kazandık. Okulumuz adına sertifikamızı Okul Müdürümüz Sn. Nazlı Deniz YİĞİT teslim almıştır.