Sosyal Beceri Geliştirme Grubu Çalışmaları

PDR uzmanlarımız ve drama öğretmenimiz tarafından yürütülen, Mayıs ayının başında başlayan Sosyal Beceri Geliştirme Çalışması sona ermiştir. Çalışmada öğrencilerimizin kendini ve duygularını ifade etme, grup karşısında konuşma, ses tonunu doğru kullanma gibi becerileri drama çalışmalarıyla desteklenmiştir. Çalışma grubu, PDR birimi, sınıf öğretmeni ya da ailesi tarafından bu konuda desteğe ihtiyaç duyduğu gözlemlenmiş öğrencilerden oluşturulmuştur. Sürecin sonunda, çalışmaya katılan tüm öğrencilerimizin hedeflenen becerilerde gelişme gösterdiği gözlemlenmiştir.

Bu çalışma programında yer alan “Duygularımızı Şekillendiriyoruz Etkinliği”nde öğrencilerimizin yaptığı hamur çalışmalarından örnekleri aşağıda görebilirsiniz.