Anaokulu A2 Öğrencilerimizle "ANLIK GÖREV ŞENLİĞİ"nin İlkini Gerçekleştirdik

“Yaratıcı Takımlar Problem Çözüyor” çalışmamız kapsamında, A2 öğrencilerimizin grup grup katılacağı ANLIK GÖREV SENLİĞİ’nin ilkini 26 Aralık 2016 Pazartesi günü gerçekleştirdik. Her grup 15 dakika içerisinde, 60 tane karton bardağı kullanarak, 50 cm cetvelden uzun ve ayakta duran bir kule yapmaya çalıştı. Tüm gruplar, işbirliği yaparak ve değişik fikirler üretip problem durumuna çözüm bulmaya çalıştılar. Görevli öğretmenler grupları gözlemleyerek onlara; görevi tamamlama, işbirliği yapma, süreyi doğru kullanma ve aktif rol alma konularında  geri dönüt verdiler. Öğrencilerimiz, diğer grupların çalışmalarını, aynı problem durumuna farklı bakış açısıyla yaklaşılabileceğini yaşayarak deneyimledir.

İlk anlık görevi tamamlayan 1. grup öğrencilerimiz, yapbozun ilk parçasını sınıflarına kazandırmış oldular.  Anlık Görev Şenliklerimiz tüm A2 öğrencilerimizin katılımı sonrası başka bir zorlu görevle devam edecektir. Sizler de bülten ve web sayfamızdan bu çalışmalarımızı takip edebilir, çocuklarınızla yaşadıklarıyla ilgili paylaşımda bulunabilirsiniz.