Anaokulu Öğrencilerimizin Öğretmenler Günü Kutlaması

22 Kasım 2016 Salı günü Kolej Sokağı'nda toplanan tüm anaokulu öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, görevli A2 grubu öğrencilerimizin hazırladığı şiirler, şarkılar ve danslarla Öğretmenler Günü’nü kutladılar.

Fırat Öğretmenimizin yaptığı açılış konuşmasının ardından, ilk olarak A2 Pembe Sınıf Öğretmenler Günü Şiiri ile sahnedeydi. Bu güzel şiirden sonra A2 Kırmızı Sınıf “I Love My Teacher” şarkısı ile birlikte hazırladıkları dansı sundular. Gökkuşağı Sınıfı öğrencilerimiz ise söyledikleri Öğretmenler Günü şarkısından sonra kendi elleriyle yaptıkları rengarenk çiçekleri öğretmenlerine hediye ettiler.

Eğlenceli dakikaların ardından bir sürpriz yaparak sahneye gelen öğretmenlerimiz tüm öğrencilerimizle birlikle “Arkadaşım Eşek” şarkısını seslendirdiler. Törenimiz öğrencilerimizin eğlenceli dansları eşliğinde sona erdi.