A1 Grubu Öğrencilerimizin "Büyükanne & Büyükbaba Günü" Etkinliği

05-06 Mayıs 2016 tarihlerinde A1 grubu öğrencilerimiz, çok kıymetli aile büyükleri olan büyükanne ve büyükbabalarını okulumuza konuk ettiler.

Bu değerli ve özel misafirleri için şarkılar ve oyunlardan oluşan mini sunumlar, hediyeler, küçük sürprizler hazırlayan öğrencilerimiz, bu güzel günü hatıra fotoğrafı köşesinde fotoğraf çektirerek ölümsüzleştirdiler.

Bu keyifli günlerin ardından küçük Kolejlilere; büyüklerin anı defterine yazdıkları paha biçilemeyecek değerde olan notları ve birçok güzel anı kaldı; “Geleceğimizi emanet ettiğimiz nesillerin böyle değerli bir okulda ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir ortamda yetiştiğini görmek bizlere gurur ve cesaret vermiştir. Bu okulu ilk kuranlardan bugüne kadar getirenlere ve bundan sonra da aynı ilkelerle götürecek olanlara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.”