23 Nisan Öncesinde Tam 305 Çocuğa Ulaşarak 2. Yardımlaşma Şenliği’mizi de Gururla Tamamladık

Sizlerle daha önce de paylaştığımız gibi; TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi IB öğrencileri, CAS Office öğretmenleri ile birlikte her yıl bir yardımlaşma, paylaşma, dayanışma etkinliği planlayıp, bu etkinliği uyguluyorlar. Birçok güzel projeye imza atan birimin, bu yıl 23 Nisan’da uygulayacağı proje, Mamak’taki Şehit Murat Eroğlu Ortaokulu’nun etkinlik atölyelerini elbirliği ile yenilemekti. Bizler ise Anaokulu olarak siz gönüllü velilerimiz, öğrencilerimiz ve çalışanlarımızın desteği ile adı geçen okulda okuyan öğrenciler için kıyafet, eğitici oyuncak, kırtasiye malzemesi gibi ürünlerden oluşan hediye paketleri hazırlayarak projeye katıldık.

Sevgiyle ve özenle hazırlanan paketler gerçekten ihtiyacı olan sahiplerine güvenle ulaştırıldı. Her zaman olduğu gibi TED Ankara Kolejli olmanın gururunu bir kez daha yaşadık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde, 2. Yardımlaşma Şenliği’mizde 305 çocuğun ihtiyaçlarını karşılayarak onları mutlu ettik.

‘Yardımlaşma Şenliği’mize destek veren tüm katılımcılara teşekkür ederiz.