Logo
Bu sayfayı yazdır

91. Yıl Mezunlarımızı Görkemli Bir Törenle Uğurladık

91. Yıl Mezunlarımızı Görkemli Bir Törenle Uğurladık

IMG 1683 2

Okulumuzun 91. yıl mezunlarını, 24 Haziran 2022 tarihinde stadyumumuzda gerçekleştirdiğimiz görkemli bir törenle geleceğe uğurladık. 12. sınıf öğrencilerimizin diploma aldıkları tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı.

Lise Müdürümüz Tamer Atacan konuşmasında mezunlarımıza seslenerek “Sevgili 2022 mezunları, okulunuzun kapısından içeri girdiğiniz ilk günden bugüne 4 yıl geçti. Bu dört yıl içerisinde sevinçleriniz oldu, hüzünleriniz oldu. Birbirinizle ve öğretmenlerinizle çok şey paylaştınız. Araya giren pandemi ve onun etkileri sizleri olduğu kadar hepimizi derinden etkiledi. Ancak bugün geldiğimiz nokta, birçok sıkıntının artık geride kaldığını gösteriyor. Hepimiz yüzümüzü geleceğe dönmek, yeni umutların, yeni heyecanların peşinden koşmak zorundayız. Tüm dünya size vazgeç dese bile umut kulağınıza fısıldayacak ve bir kez daha dene diyecek. Umudun sesine kulak vermekten asla vazgeçmeyin. Lütfen unutmayın! Sizler tüm umutsuzluklar içerisinde size bağımsız ve çağdaş bir vatan bırakmayı başaran Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu okulun öğrencilerisiniz.” dedi.

Törende Okul 1.si İris Yazıcı, Okul 2.si Zeynep Özbek ve Okul 3.sü Kerem Gülleroğlu’na Türk Eğitim Derneği adına Genel Başkan Selçuk Pehlivanoğlu, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu adına Yönetim Kurulu Başkanı Kartal Usluel, TED Ankara Koleji Mezunları Derneği adına Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Akdaş ödüllerini sundu. Necdet Akdaş, tüm mezunlar adına Okul Müdürümüz Tamer Atacan’ın şahsında tüm öğretmenlerimize teşekkür çiçeği sundu.

11. sınıflar 1.si Beren Özkök’e ödülünü Okul Aile Birliği Başkanı Ayça İpek verdi. Okul 4.-10.suna ödül ve diplomalarını TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Çağatay Aytekin, Sibel Oğuzutku, Mehmet Büge ve Genel Müdür Yardımcımız Ayşe Nalan Kaskan takdim ettiler.

Ödüllerin verilmesinden sonra Okul 1.si İris yazıcı ve Okul 2.si Zeynep Özbek mezuniyete ilişkin duygu ve düşüncelerini dile getiren konuşmalarını yaptılar. Okul birincimiz yaş kütüğüne isim plaketini alkışlar eşliğinde çaktı.

TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Mağdenli, Yılın Sporcusu Ödülü’nü, yüzme branşında Dünya 1.likleri olan sporcumuz Deniz Ertan’a takdim etti.

Sıra diplomaların verilmesine geldi. Şube sırasına göre isimleri okunarak çağrılan öğrencilerimiz diplomalarını Okul Müdürlerimiz Yılmaz Bal, Azize Açıkalın, Zeynep Melis Araç, Lise Müdür Başyardımcımız Çiçek Ünal, idarecilerimiz ve öğretmenlerimizin ellerinden aldılar.

Mezun olmanın sevinci ve okuldan ayrılmanın hüznünün bir arada yaşandığı törende, Okul 1.si İris Yazıcı, 11. Sınıflar 1.si Beren Özkök’e okulumuzun ilkelerini temsil eden flamayı teslim etti.

Törenin sonunda verilen komutla mezuniyet sembolü olan püskül değiştiren mezunlarımız, Kolej Marşı eşliğinde keplerini havaya attılar.

Son DüzenlenmeCumartesi, 25 Haziran 2022 15:11
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000