Logo
Bu sayfayı yazdır

Mart Ayı Yurt Dışı Eğitim Tanıtımları

Mart Ayı Yurt Dışı Eğitim Tanıtımları

Mini İngiltere'de Eğitim Fuarı

    

    

    

    

    

Lise öğrenci ve velilerimize yönelik olarak 6-7 Mart 2019 tarihinde Lise Kısmı Kolej sokağında İngiltere üniversitelerinin tanıtıldığı Mini Fuar gerçekleştirildi. Fuarda, Durham University, University of Southampton, University of East Anglia, University of Warwick, University of Sheffield, University of Leeds, University of Newcastle, Swansea University, INTO University Partnership Institution, Kaplan International Colleges Pathyway Institution, Arts University Bournemouth, University of Birmingham, Brunel University London City, University of London, Hult International Business School, Manchester Metropolitan University, University of Manchester, University of Surrey, University of Essex temsilcileri tarafından akademik programlar, başvuru koşulları ve burs olanakları hakkında ziyaretçilere bilgi verildi.

 

İtalya'da Eğitim

    

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize yönelik olarak 6 Mart 2019 tarihinde Lise Kısmı Konferans Salonumuzda İtalya Büyükelçiliği'nden gelen yetkililer bir sunum gerçekleştirdi. Düzenlenen sunumda İtalyan üniversitelerine giriş sistemi anlatıldı, Devlet üniversiteleri ve özel üniversiteler tanıtıldı.

Toronto Üniversitesi (Kanada)

    

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 7 Mart 2019 tarihinde Lise Kısmı Konferans salonumuzda Toronto Üniversitesi'ne (İtalya) eğitim ve başvuru koşulları hakkında bilgiler verildi.

Hollanda'da Eğtim

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 12 Mart 2019 tarihinde Lise Kısmı Konferans salonumuzda Hollanda Üniversitelerinden Tilburg, Eindhoven ve fontys Üniversitelerinde eğitim ve başvuru koşulları hakkında bilgiler verildi.

Michigan State University (ABD)

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 13 Mart 2019 tarihinde Lise Kısmı Konferans salonumuzda Michigan State (ABD) Üniversitesinde eğitim ve başvuru koşulları hakkında bilgiler verildi.

Università Cattolica del Sacro Cuore (İtalya)

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 21 Mart 2019 tarihinde Lise Kısmı Konferans salonumuzda Università Cattolica del Sacro Cuore (İtalya) Üniversitesinde eğitim ve başvuru koşulları hakkında bilgiler verildi.

Bennington college (ABD)

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 21 Mart 2019 tarihinde Lise Kısmı çok amaçlı salonda  Bennigton College'de (ABD) eğitim ve başvuru koşulları hakkında bilgiler verildi.

Nuova Accademia di Belle Arti (NABA) İtalya

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 26 Mart 2019 tarihinde Lise Kısmı Konferans Salonunda İtalyan üniversitelerinden Nuova Accademia di Belle Arti (NABA) üniversitesinde eğitim ve başvuru koşulları hakkında bilgiler verildi.

 
 

 

Son DüzenlenmeSalı, 26 Mart 2019 12:12
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000