Enerji Yönetim Sistemi Belgemizi Aldık

Enerji Yönetimi Belgesi

Sürdürülebilirlik, enerji verimliliği, yenilenebilir enerji, karbon ayak izi, iklim değişikliği, kuraklık gibi kavramların önem kazandığı bir dönemde, TED Ankara Koleji Vakfı Okulları olarak, Türkak Akrediteli Bağımsız Denetim Kuruluşu tarafından yapılan Belgelendirme Denetimi sonucu ISO 50001:2018 Enerji Yönetim Sistemi Belgesini 26 Nisan 2024 tarihinde aldık.

Bu belge ile enerji yönetimindeki en iyi uygulamaları benimseyerek, kaynaklarımızı daha etkin bir şekilde kullanmayı ve çevresel etkimizi azaltmayı, paydaşlarımıza daha sürdürülebilir ve çevreci çözümler sunabilmeyi ayrıca ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Politikamıza da uygun hareket edeceğimizi bir kez daha taahhüt etmiş olduk. Bizler dünya standartlarında bir okul olmak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.

Bu süreçte her aşamada ve her konuda bizlere desteğini esirgemeyen tüm çalışanlarımıza ve paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Son DüzenlenmeCuma, 03 Mayıs 2024 13:46