SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SPOR ve YOGA

Sevgili Velilerimiz,

Okul öncesi dönemde çocukların hareket etme temel ihtiyacından yola çıkarak; programımızın içinde öğrencilerimize denetimli hareket etme (hareket ederken vücudunu kontrol edebilme) alışkanlığını kazandırmayı amaçlayan etkinlikler hazırlıyoruz. Beden Eğitimi ve Yoga etkinliklerinden bağımsız olarak bu uygulama çerçevesinde Pazartesi ve Cuma günleri sabah yogası; diğer günler ise sabah sporu ile güne başlayan öğrencilerimiz gün içinde sınıfta, koridorda, bahçede ya da Kolej Sokağı'nda da etkinlikler gerçekleştiriyorlar.

Okulda yaptığımız çalışmalara aile bireyleri olarak sizlerin de katılmasını ve çocuğunuzla birlikte eğlenmenizi, dans etmenizi, spor yapmanızı, doğa yürüyüşleri, dağ yürüyüşü, tırmanma, top oynama, sokak oyunları vb. etkinlikler yapmanızı öneriyoruz.