MERAK SERÜVENİ PROJESİ

Bu eğitim yılında Merak Serüveni Projemizin bir parçası olan ve Çocuk Edebiyatı ve Kitaplığı atölyesinde yer alan “Meraklı Balonlar” ilgimizi çekecek. Meraklı Balonların da yardımıyla hem yeni araştıracağımız konular ve sorularla ilgili hem de bildiğimiz konulara, nesnelere ve varlıklara farklı bir bakış açısı ile bakabilmemize olanak sağlayacak çalışmalar yapacağız. Araştırmak istediğimiz konuları nerelerde araştırabileceğimiz hakkında düşüneceğiz. Böylelikle kütüphanede, evimizde ve çevremizde bulunan kaynakları nasıl kullanabileceğimiz hakkında fikir üreteceğiz ve paylaşımda bulunacağız.

Sevgili velilerimiz okulda uyguladığımız bu çalışma ile öğrencilerimiz merak ettikleri ve araştırmak istedikleri konuları sizlerle paylaşabilirler. Bu gibi paylaşımlar sonrasında öğrencilerimizi araştırma yapma ve bilgiye ulaşma konusunda destekleyebilir, farklı bakış açıları ile geliştireceğiniz çalışmaları bizlerle paylaşabilirsiniz. Meraklı Balonlar ile yapacağımız etkinlikler için çok heyecanlıyız.