23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Coşkuyla Kutladık

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, Okullarımızda ve Kampüs sadyumumuzda düzenlenen renkli ve coşkulu törenlerle kutladık.

Anaokulu ve İlkokul Törenimiz

IMG 0728 1 copy

26 Nisan sabahı Kampüs stadyumumuzda gerçekleştirilen törende saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından öğrencilerimiz Türkçe ve İngilizce olarak günün anlam ve önemine değinen konuşmalarını yaptılar.

TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Kartal Usluel, öğrencilerimize seslendiği konuşmasında Sevgili kolejliler “Cumhuriyetimizi sonsuza dek korumak onu yüceltmek ülkemizim kalkınması ve refahı için hiç yorulmadan çalışmak, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkarak ülkemizi aydınlık bir geleceğe taşımak en büyük görevimizdir.” dedi.

Törende Okul Korolarımız 23 Nisan şarkıları ve marşlar söyledi. Gösteri gruplarının sunduğu program beğeniyle izlendi. İlkokul öğrencilerimiz, kendi yazdıkları şiirleri okudu. Ardından Anaokulu ve İlkokul öğrencilerimiz hazırladıkları gösterileri sundular. Halkoyunları ekibimizin gösterisi ile devam eden tören, Koromuzun söylediği 23 Nisan Marşları’ndan potburi ve Kolej Marşı’mızın coşkuyla söylenmesiyle son buldu.

Ortaokul Törenimiz

IMG 8756

Ortaokul 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenimiz, şanlı bayrağımızla yapılan bayrak geçiti, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Okul Müdürümüz Yılmaz Bal’ın öğrencilerimize seslendiği konuşmasından sonra Beden Eğitim öğretmenimiz Beril Göktürk kürsüye gelerek Öğretmenlerimiz adında bir konuşma yaptı.

Öğrencilerimiz Beray Bizati, Doruk Akat ve Ilgaz Yünel tarafından yapılan konuşmaların ardından törenimiz, orkestra ve koromuzun seslendirdiği marşlarla devam etti. Halk oyunları ile şenlenen törenimiz Kolej marşı ile son buldu.

Lise Törenimiz

IMG 8683

Lise Kısmımızdaki törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İngilizce öğretmenimiz Tansu Nalçacı günün anlam ve önemine değinen bir konuşma yaptı. Öğrencimiz Demir Durmazlar’ın okuduğu 23 Nisan şiirinin ardından, güzel ülkemizin güzel geleceği biz gençler adına konuşmasını yapan Melis Yılmaz’dan sonra çok Sesli Koromuzun seslendirdiği marşlarla süren program Kolej Marşı ile son buldu.