Okula Uyum Programı'mızı Eylül Ayının İkinci Haftası Gerçekleştirdik

IMG 2544

Anaokulu, İlkokul ve Ortaokulumuza yeni başlayan öğrencilerimizin Okula Uyum Programı, Eylül ayının ikinci haftası gerçekleştirildi.

Anaokulumuzdan 1. sınıfa geçen öğrenciler 5-9 Eylül tarihleri arasında, 2, 3 ve 4. sınıflara ara sınavla alınan öğrenciler ise 9 Eylül’de gerçekleştirilen uyum programına katıldılar. Ata Sahne'de gerçekleşen öğretmen kuralarından sonra öğrencilerimiz öğretmenleriyle sınıflarına giderken, velileri de PDR Birimi tarafından hazırlanan "İlkokul Yaşamına Uyum" konulu sunumu izledi.

Anaokulu A1 öğrencilerimiz, 6 Eylül tarihinde Tanışma Günü ile okula “Merhaba” derken 7-9 Eylül tarihlerinde Okula Uyum Günleri kapsamında okul ortamına kolay uyum sağlamaya, birbirlerini tanımaya ve aidiyet duygusu kazanmaya yönelik eğlenceli aktiviteler gerçekleştirdiler. A1 öğrencilerimiz, okula uyumlarını kolaylaştırmak adına önce küçük gruplar halinde okula gelirken uyum programının son günü tüm sınıf arkadaşları ile tanıştılar.

Bu yıl Ortaokul 5. sınıfa başlayan öğrencilerimiz de 8 ve 9 Eylül tarihlerinde okula gelerek, branş öğretmenleri ve arkadaşları ile tanıştılar, eğlenceli sosyal, sanatsal ve bilimsel aktiviteler gerçekleştirdiler.