Anaokulu Öğrencilerimiz Okula Başladı

Anaokulu A1 ve A2 grubu öğrencilerimiz, 28 Eylül 2015 tarihinde okula başladı. Anaokulu bahçesinde gerçekleştirilen açılış töreninde saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Anaokulu Müdürümüz Neşe Aşıcı Özmeriç konuşma yaptı.

“Okulumuzun kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefte, kararlılıkla ve durmadan ilerlemenin daha da önem kazandığı günümüzde karanlıktan ancak ve ancak çok çalışarak, her koşulda cumhuriyetimize ve Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkarak kurtulabiliriz. Uzun bir yolculuğun ilk ve en önemli adımı olan okul öncesi eğitimde teknolojik gelişmeye dayalı rekabette öncü olmakla beraber çocuklarımızı kültürel değerlere sahip çıkan, çevreye duyarlı, öğrenmeye istekli bireyler olarak yetiştirmek için hazırız” diyen Okul Müdürümüz, başarılı ve keyifli bir eğitim yılı diledi.

Anaokulumuzun ilk mezunlarından ve halen 12. sınıf öğrencilerimiz olan Ekin Korkmaz ve Mete Hıdıroğlu ise Kolejli kardeşlerine seslenerek TED Ankara Koleji öğrencisi olmaktan duydukları gururu ifade ettiler.

Gökkuşağı sınıfından öğrencilerimiz Duru Uluer ve Yamaç Dinçer de kendilerine teşekkür ederek Atamızın izinden gururla yürüyeceklerine söz verdiler.

A2 sınıflarımızdan oluşan koro müzik öğretmenimiz Fırat Kabukçu yönetiminde “İzindeyiz Yüce Atam” şarkısını seslendirdiler.

Hep birlikte Kolej Marşını coşkulu bir şekilde seslendiren öğrencilerimiz, eğitim yılının ilk etkinliği için öğretmenleri eşliğinde sınıflarına girdiler.