Anaokulu Mezunlarımızı İlkokulumuza Uğurladık

Anaokulu mezunlarımızı, 6 Haziran akşamı Spor ve Sanat Merkezimizde düzenlenen key giyme töreniyle İlkokulumuza uğurladık.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Anaokulu Müdürümüz Nazlı Deniz Yiğit velilerimize seslendiği konuşmasında, TED Ankara Koleji’nin iletişim, paylaşma, yardımlaşma gibi sosyal beceriler ve dijital kaynakların en iyi şekilde kullanımını sağlayan teknolojik becerilerle donanmış bireyler yetiştirme hedefinin temellerinin Anaokulumuzda atıldığını belirterek "21. yüzyılı karşılamaya hazır bireyler olma yolunda ilerlemek üzere Okulumuzun diğer kademeleri çocuklarımızı bekliyor. Bugün alacağınız sembolik diploma, eğitim yaşamı boyunca alacağınız diploma ve belgelerin ilki olarak oldukça önemlidir.” dedi. Konuşmanın ardından TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Başkanı Yasemin Polat, Anaokulu Müdürümüzün şahsında 2017-2018 mezunlarını yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür çiçeği sundu.

Mor sınıf öğrencimiz Aras Öztek ve Kırmızı sınıf öğrencimiz Nil Camgöz kürsüye gelerek bu yıl mezun olan arkadaşları adına konuşmalarını yaptılar.  “TED Ankara Koleji’nde sevmeyi, saymayı ve de en önemlisi Atatürk’ü anlamayı öğrendim” diyen Aras ve İngilizce yaptığı konuşmasında Okulumuzun mezunu olmaktan çok mutlu olduğunu ve her zaman Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gideceklerini belirten Nil, bu sözleri ile büyük alkış aldılar.

A2 Sınıfları Zümre Başkanımız Necla Alpar, öğretmenler adına duygu ve düşüncelerini dile getirdiği konuşmasında ”Her ne olursa olsun, aklınızdan ve fikrinizden Atatürk’ü ve onun düşüncelerini çıkarmayın! Atatürk’ün yolundan asla ayrılmayın! Atatürk’ün ilkeleri, devrimleri, sözleri ve azmi; eğitim yaşantınıza ışık tutsun” dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilerimiz, çok sevdikleri rock ‘n’ roll dansını yaptıktan sonra hep birlikte “İzindeyiz Yüce Atam” marşını söylediler.

Diploma merasimine geçildiğinde sınıf sırasına göre ismi okunan öğrencilerimiz, podyuma gelerek diplomalarını aldılar.

Öğrencilerimiz diplomalarını TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Selçuk Börekçi, TED Yönetim Kurulu Üyesi Özge Tulu, Genel Sekreterimiz Zafer İbrişim, Genel Saymanımız Atayla Varlık, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Deniz Sungur,  Haşmet Kasapoğlu ve Ayşem Sargın, Genel Müdürümüz Sevinç Atabay, Genel Müdür Yardımcılarımız Kürşat Yahyabeyoğlu ve Neşe Aşıcı Özmeriç, Okul Müdürlerimiz Nazlı Deniz Yiğit, Sedef Eryurt, Ayşe Nalan Kaskan ve Melek Kocatüfek, Anaokulu Müdür Yardımcılarımız ve Zümre Başkanlarımız verdiler.