Anaokulu Öğrencilerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Töreni

16 Mayıs Çarşamba günü Anaokulu bahçesinde bir araya gelen tüm öğrencilerimiz, A2 sınıflarından Lila, Turuncu ve Turkuaz Sınıf’ın hazırladığı gösterilerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladılar.

Anaokulu Müdürü Nazlı Deniz Yiğit’in günün anlam ve önemini anlatan konuşması ile başlayan törende; A2 Lila Sınıf ve Turuncu Sınıf dans gösterileri ile yer aldı. Ardından A2 Turkuaz Sınıf "19 Mayıs Marşı" eşliğinde hazırladıkları koreografiyi sundular.

Tören, tüm sınıfların katılımı ile “Samsun’dan Güneş Gibi Doğdun Sen Atatürk”, “İzindeyiz Yüce Atam” ve Kolej Marşı’nın seslendirilmesi ile son buldu.