25. Kültür ve Sanat Günleri Kapsamında Anaokulu Öğrencilerimizin Hazırladığı El Sanatları Sergisi

25. Kültür ve Sanat Günleri çerçevesinde Anaokulu öğrencilerimizin El Sanatları etkinliğinde yaptıkları çalışmalar sergilendi.

Öğrencilerimizin yıl boyunca kendi el emekleriyle hazırladıkları ürünlerden oluşan sergide; A1 Sınıflarının yaptığı portre çalışmaları, kitap ayraçları ve seramik çalışmaları yer alırken A2 Sınıflarının Pablo Picasso’nun eserlerinden yola çıkarak hazırladıkları portreleri, Salvador Dali gibi hayal güçlerini kullanarak yarattıkları ilginç hayvanları ve Salvador Dali’nin kendisini resmettikleri karikatür tadındaki resimleri vardı. Ayrıca "Kırıntı Eğitim Festivali" kapsamında A2 sınıf öğrencilerinin "Aidiyet" temalı "Logo" çalışmaları da sergide yer aldı.