Anaokulu Öğrencilerimizin Portfolyo Günleri ve İngilizce Sunumları

2016-2017 Eğitim Yılı’nın sonuna doğru yaklaşırken; öğrencilerimizin yıl boyunca öğrendiklerini velileriyle paylaştıkları portfolyo günlerimiz ile güzel bir haftayı geride bıraktık.

A1 öğrencileri sene boyunca eğlenerek öğrendikleri İngilizce tema ve şarkıları aileleri ile paylaştıkları küçük bir İngilizce gösteri sunarken A2 öğrencilerimiz gerçekleştirdikleri İngilizce dramalarında  hayvanat bahçesinde minik bir geziye çıktılar. Hayvanlar alemine keşfe çıkan gezginler hem çok eğlendiler hem de bu maceralarına ailelerini ortak etiler. Gökkuşağı sınıfı öğrencilerimiz ise küçük Betsy’nin korsan olma yolundaki maceralarına katıldılar. İyi yürekli korsanlar ve minik deniz hayvanları, denizleri temiz tutmanın önemini hatırlattılar.

İngilizce gösterilerin ardından müzik ve yoga etkinliklerinden kısa bir kesit sunun öğrenciler, beden eğitimi etkinliğinde öğrendikleri çinçan ve seksek  gibi sokak oyunları ve top yağmuru oyunuyla da eğlenceli dakikalar yaşadılar.

A1 öğrencilerimiz birbirinden keyifli gösterilerin yanı sıra II. dönem süresince yürüttükleri proje çalışmalarını Kolej Sokağı’nda sergilediler.