Anaokulu Öğrencilerimizin Portfolyo İnceleme Günleri ve A2 Grubu Öğrencilerimizin Proje Sergisi

I. dönemin sonu yaklaşırken öğrencilerimizin gelişimlerini takip edebildiğimiz, bizlere eğitimsel kazanımlarla ilgili ışık tutan portfolyo dosyalarını paylaşmak için velilerimizi okulumuza davet ettik.

Kısa sunumlarla, İngilizce ve Türkçe şarkılarla, danslarla süslenen Portfolyo Günleri’ni 10-13 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirmiş olduk.

Ayrıca A2 Grubu öğrencilerimiz, I. dönem boyunca yürüttükleri proje çalışmalarını Kolej Sokağı'nda oluşturdukları sergi ile aileleriyle paylaştılar. Sergide dönem boyunca yapılan etkinliklerden bir bölüm sergilenirken, öğrencilerimizin okulda neler öğrendiklerini ve neler yaptıklarını hatırlamaları asıl amacımız oldu.