Anaokulu A2 Grubu Öğrencilerimiz "Ağız ve Diş Sağlığı Haftası" Kapsamında Düzenlenen Etkinliğe Katıldı

1996 yılından itibaren ülkemizin ilk dişçilik yüksekokulunun kuruluş tarihi olan 22 Kasım günü “Diş Hekimliği Günü”, 22 Kasım’ı içine alan hafta ise “Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” olarak kutlanmaktadır.

“Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” kapsamında, öğrencilerimizin diş sağlığı konusundaki bilgilerini pekiştirmek ve doğru olan uygulamaları öğrenebilmeleri için Acıbadem Hastanesi'nden 2002 mezunumuz Dt. Itır Aydıntuğ tarafından A2 grubu öğrencilerimize diş sağlığı konulu bir sunum yapıldı. Etkinlikte ağzımızdaki diş sayısı, süt dişlerinin değişimi, diş sağlığı için gerekli olan besinler, diş fırçalama teknikleri ile ilgili bilgiler öğrencilerimize aktarıldı.