A1 Grubu Öğrencilerimizin "Büyükanne ve Büyükbaba Günü" Etkinliği

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Anaokulu A1 grubu öğrencilerimiz artık gelenekselleştirdiğimiz “Büyükanne & Büyükbaba Günleri”ni 14-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirdiler. Öğretmenlerimizden İrem Yarar’ın yazdığı “Mustafa Kemal’in Çocukları” isimli şiiri okudukları video ile büyüklerimize hoş geldin dediler.

Okulumuzun kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün küçük meşaleleri olarak “İzindeyiz Yüce Atam” marşını söyleyip her zaman O’nun izinde gideceklerine bir kez de büyükanne ve büyükbabalarının önünde söz verdiler. Eğlenceli şarkı ve oyunlarla devam eden etkinliğin sonunda hazırladıkları kitap ayraçlarını büyükanne ve büyükbabalarına hediye ettiler.

Kolej Sokağı’nda hazırlanan özel köşede hatıra fotoğrafları çektiren konuklarımız, ayrıca hatıra defteri aracılığıyla duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Hem etkinliğimize katılımları ile hem de anı defterine yazdıkları düşünceleriyle bizleri onurlandıran sayın büyüklerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.