Anaokul Öğrencilerimizin Okul Heyecanı

Anaokulumuz, 5 Eylül 2016 Pazartesi günü okul bahçesinde gerçekleştirilen açılışla yeni eğitim yılına başladı.

Anaokulu Müdürümüz Neşe Aşıcı Özmeriç, öğrenci ve velilerimize hitaben yaptığı konuşmada “Bugünün küçükleri yarının büyükleridir” sözüyle yeni yetişen kuşakların iyi bir eğitimle ülkemizi aydınlatmada ne denli önemli olduklarını anlatan Atamızın gösterdiği hedefte, kararlılıkla ve durmadan ilerlemenin daha da önem kazandığı bir zamandayız… “Ben hayatımın hiçbir anında karamsarlık nedir tanımadım.” diyen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı aydınlık yoldan gitmeye söz vermiş TED Ankara Kolejliler olarak, bu eğitim yılında da daha ileriye gitmeye hazırız.” diyerek başarılı, sağlıklı ve keyifli bir eğitim yılı diledi.

A2 Pembe sınıftan Ada İyidoğan ve A2 Gökkuşağı sınıfından Berk Oskay, okula yeni başlayan A1 grubu öğrencilerine “Hoşgeldiniz” diyerek onların heyecanını paylaştılar.

“İzindeyiz Yüce Atam” ve Kolej Marşı’nı hep birlikte söyleyen öğrencilerimiz, törenin ardından yeni bilgi ve becerilerle donanacakları sınıflarına geçtiler.