Anaokulumuzda Mezuniyet Heyecanı

Anaokulu öğrencilerimiz 26 Haziran akşamı stadyumumuzda düzenlenen törenle kep giydiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Anaokulu Müdürümüz Neşe Aşıcı Özmeriç, öğrencilerimize ve velilerimize seslendiği konuşmasında TED Ankara Koleji’nde öğrenim görmenin olumlu etkilerini hayat boyu hissedeceklerini belirterek “Bugün okul öncesi eğitimini tamamlamış olan siz sevgili öğrencilerimize veda etmenin hüznünü hissederken eğitiminize devam edeceğiniz bir üst basamak olan ilkokulumuza uğurluyor olmanın da gurur ve sevincini yaşıyoruz. Hayatta yeni nitelikler ve beceriler kazanmanın tek yolu vardır asla vazgeçmemek. Coşkunuzu asla yitirmeyin. Başarılarınızla her zaman gurur duyduk ve bundan sonra da gurur kaynağımız olmaya devam edeceksiniz. Sizlere güveniyor ve sizleri çok seviyoruz. Yolunuz açık olsun.” dedi.

TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Başkanı Ahmet Haşmet Kasapoğlu, Anaokulu Müdürümüzün şahsında 2015-2016 mezunlarını yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür çiçeği sundu.

Mezunlarımızı temsilen söz alan A2 Beyaz sınıftan Işınsu Kadıoğlu ve A2 Lila sınıftan Ege Vural ise Anaokulumuzda İngilizce öğrenmeye başladıklarını, sporu, sanatı, insanı ve doğayı sevmeyi öğrendiklerini belirterek öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Öğretmenler adına konuşan Ceren Koçak, “Büyümenize ve gelişiminize tanık olmak, kocaman dünyanızın küçük bir parçası olmak, coşkunuza, doymayan merakınıza, içten sevginize eşlik etmek ve birlikte  öğrenmek en keyif aldığımız yaşantıydı. Öğretmenleriniz olarak sizlerle gurur duyuyoruz” diyerek öğrencilerimizi ilkokula uğurladı.

Konuşmalardan sonra A2 öğrencilerimiz, çok sevdikleri “I love Kolej” dansını yaptılar.

13 yıl önce Anaokulumuzda başladıkları öğrenimlerini bu yıl Lise mezuniyetleri ile taçlandıran öğrencilerimiz Nil Kirişçioğlu, Can Haytoğlu ve Can Sarp Özcan ise TED Ankara Koleji’nden mezun olmanın kendileri için ifade ettiği duygu ve düşünceleri izleyenlerle paylaştılar.

Diploma merasimine geçildiğinde sınıf sırasına göre ismi okunan minik Kolejliler, podyuma gelerek diplomalarını aldılar. Öğrencilerimize diplomalarını TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Z. Çörtoğlu, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu İkinci Başkanı İncihan Usluel, Genel Müdürümüz Sevinç Atabay, Okul Müdürlerimiz Neşe Aşıcı Özmeriç, Zühal Üstündağ, Aydın Ünal, Müdür Başyardımcılarımız ve Zümre Başkanlarımız verdiler.

Flama devir-teslim töreninde A2 grubundan Katre İrfanoğlu ve Ömer İlik sonsuza dek ışıldayacak meşalemizi temsil eden okul flamasını A1 grubundan Ece Yunatcı ve Altuğ Dönmez’e teslim etti.

Töreni sunan öğretmenimiz Fırat Kabukçu’nun komutu ile Kolej Marşı eşliğinde püsküllerini değiştiren öğrencilerimizin mezuniyet sevincine, havaya bırakılan yüzlerce balonla birlikte sahaya inen velilerimiz de ortak oldu.