TED Ankara Koleji Lisesi Öğrencileri İngilizce Tiyatrolarını Anaokulu Öğrencilerimiz İçin Sahnelediler

TED Ankara Koleji Lisesi öğrencileri  Anaokulu öğrencilerimiz için hazırladıkları İngilizce tiyatroyu 10 Haziran Cuma günü Anaokulu Çok Amaçlı Salon’da sahnelediler.

“Bir çok çocuk hikayesinin lise öğrencileri tarafından harmanlanması ile yazılan oyunda Peter Pan, gölgesini ararken karşılaştığı Wendy, John ve Michael'ı yaşadığı yer olan Neverland'e götürür. Burada, Peter Pan'in Kaptan Kanca tarafından kaçırılan arkadaşları Hansel ve Gretel'i aramak için bir maceraya çıkarlar. Yolda ise karşılarına, Pamuk Prenses, Çizmeli Kedi, Alice ve Oyuncak Hikayesi'nden Woody gibi bir çok karakter çıkar ve onlardan yardım alırlar...”

A2 grubu öğrencilerimizin ilgiyle izledikleri tiyatro oyunu için Lise İngilizce Öğretmeni Işıl Koralp Demiroğlu  eşliğinde Melis Gün Koçak, Enis Hikmet Özmert, Bülent Ege Sancak, Bartu Anıl Karabulut, Andaç Dodi, Eda Şenol, Doğa Demirören, Cemal Umut Ertaş, İpek Temizer, Berk Adım, Kaantürk Sangu, Doğa Deniz Bozfırat, Cem Köroğlu, Selin Irmak Köksal, Melisa Güneş Çoker, Alara Selen Merdin, Mehmet Kayra Oğuz, İlker Tuncay, Doruk Çakmak, Erkin Güney, Hasan Arda Mısır, Şeyda Şerbetçigil, Aleyna Bahar Kocaman, Ekin Şen ve Beril Kocamanoğlu'na çok teşekkür ederiz.