ENO Tree Planting Day (ENO Ağaç Dikme Günü) - 2016

Bu yıl anaokulumuzda sekizincisini düzenlediğimiz, her yıl mayıs ayının 22’sinde yaklaşık 100 ülkeyle aynı anda gerçekleştirilen ENO Tree Planting Day (Dünya Ağaç Dikme Günü) etkinliğini, TED Ankara Koleji Vakfı Özel Anaokulu olarak 24 Mayıs Salı günü okulumuz bahçesinde gerçekleştirdik. Okulumuzun da üyesi olduğu uluslararası sanal okul ağı olan Environment Online’nın Tree Planting Day etkinliği kapsamında, Anaokulu A1, A2 ve Gökkuşağı sınıfı öğrencilerimiz bitki dikimi yaptılar. Ayrıca şiirler, şarkılarla ve danslarla doğanın ve onu korumamızın önemini coşkulu bir şekilde öğrencilerimizle paylaştık. Etkinliğimizi bahçemizdeki mini açık hava tiyatrosunda gerçekleştirdiğimiz fotoğraf çekimi ile sonlandırdık.

Doğamızı korumak adına yapılan bu çalışmada yer almaktan dolayı mutluyuz.