CUMHURİYET’İN MEŞALESİ TED ANKARA KOLEJİ 85. YILINDA ATA’NIN HUZURUNDA

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları olarak 85. kuruluş yıldönümümüz nedeniyle 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, çalışanlarımız, mezunlarımız ve velilerimizle birlikte kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e olan bağlılığımızın ifadesi olarak Anıtkabir’i ziyaret ettik.

TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Z. ÇÖRTOĞLU başkanlığındaki heyet, mozoleye çelenk sundu ve saygı duruşunda bulundu.

Daha sonra beraberindekilerle birlikte Misak-ı Milli Kulesi’ne geçen Yönetim Kurulu Başkanımız, Anıtkabir Özel Defteri’ne şunları kaydetti:

“Kurucumuz, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk,

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları’nın 85. kuruluş yıldönümü nedeniyle Sana olan minnet ve şükran duygularımızın ifadesi olarak huzurlarındayız. 19 Mayıs ruhunu yaşadığımız bu günlerde, ilkelerinin ve devrimlerinin ışığında çağdaşlık yolunda mücadelemizsürmektedir.

Cumhuriyeti emanet ettiğin çocuklarımız ve gençlerimiz için laik eğitimin güvencesi olan Okulumuz, nitelikli eğitim kadrosuyla, köklü geleneği ve yenilikçi yaklaşımıyla, 21. yüzyılın yetkin ve özgür insanını yetiştirmektedir.

Açtığın yolda azim ve kararlılıkla yürümekteyiz.

Ruhun şâd olsun Atam."

Ahmet Z. ÇÖRTOĞLU