Anaokulu Kolej Sokağı’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu

22 Nisan 2016 Cuma günü Kolej Sokağı’nda yaptığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Töreni’nde, Anaokulumuzun küçükleri olan A1 sınıfı öğrencilerimiz  görev aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende; İlk olarak A1 Mavi Sınıf “Monster Mambo” şarkısı ile yer aldı. A1 Turuncu Sınıf’ı “Türkiyem İçin” şarkısı eşliğinde yaptıkları dansla izledik.“Dünya Çocukları” adlı şiiri ile gösteriye renk katan A1 Turkuaz Sınıf, gösteri sırasında ülkelere ait kostümler giyerek eşsiz bir görsel şölen sundular.

A1 Kırmızı Sınıf 10. Yıl Marşı eşliğinde hazırladıkları koreografi ile büyük alkış aldı. Son olarak A1 Lila Sınıf 23 Nisan Oratoryosunu coşku ile sergiledi. Törenimiz tüm sınıfların söylediği 23 Nisan Potpuri şakımız ve Kolej Marşımızın söylenmesi ile sona erdi.