ANAOKULU ÖĞRENCİ SERVİS HİZMETİYLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Değerli Veliler,

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararı gereği 2016 – 2017 eğitim öğretim yılında Ankara ilinde Anaokulu öğrenci servis hizmetlerinin de sadece “C” plakalı servis araçları ile sağlanması zorunlu hale getirilmiştir.

Anaokulu öğrencilerimizin servis hizmetlerini sağlamak için Eylül 2015 döneminde almış olduğumuz sıfır kilometre servis araçları söz konusu karar nedeniyle 2015 – 2016 eğitim öğretim yılında kullanılamamıştır. Ancak bu konuda herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için Anaokulu öğrenci servis hizmeti, kiralanan “C” plakalı servis araçları ile sağlanmıştır.

Belediye mevzuatında yapılan bu değişiklik nedeniyle, Anaokulu öğrenci servis hizmetleri, bundan böyle “C” plakalı servis araçları ile sağlanacak olup, bu hizmet bedelinin tarafınızca ödenmesi gerekmektedir.

Okul Aile Birliği tarafından anlaşılacak ve denetimi yapılacak bir servis firması tarafından sağlanacak bu servis hizmet bedelinin sizlere yansıyacak olması nedeniyle Vakfımız, 2016 – 2017 eğitim öğretim yılına mahsus olmak üzere okul ücretlerinin artışını minimumda tutmuştur.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,