2016-2017 Eğitim Yılı İçin Vakfımız Anaokuluna Öğrenci Aday Kayıt Başvurusu

2016-2017 Eğitim Yılı İçin Vakfımız Anaokuluna
01.01.2012- 31.12.2012 doğum aralığında
 Kontenjan Dahilinde Öğrenci Alınacaktır

Aday ve kesin kayıt işlemleri ile ilgili tarih ve detaylı bilgiler e-başvuru kılavuzunda yer almaktadır.
Aday kaydı yaptırmak isteyenlerin, öncelikle tüm bilgileri içeren e-başvuru kılavuzunu dikkatlice incelemeleri ve aşağıdaki linkte yer alan Aday Başvuru Formu'nu doldurarak elektronik ortamda aday kaydı randevusu almaları gerekmektedir.

2012 Doğumlular (01.01.2012- 31.12.2012 doğum aralığı)
Başvuru Kılavuzunu Okumak İçin Tıklayınız

Anaokulu Öğrenci Servis Hizmetiyle İlgili Önemli Açıklama

ADAY KAYIT BAŞVURUNUZA BAŞLAMADAN ÖNCE....

Hatasız ve geçerli bir başvuru yapabilmek için aşağıda belirtilen hususlara özen gösterilmesi gerekmektedir.

• Aday kaydı için tüm açıklamaları okuyunuz.
  • Ekranınıza gelecek olan; Aday Başvuru Formunu doldurduktan sonra Taahhütname"yi kabul etmeniz gerekmektedir.
    • Öğrenci adayına ve velilerine ait dijital fotoğrafı da eklemeniz gerekecektir.
    • Formdaki alanların tümünü doldurmanız zorunlu olup, formun doldurulması sırasında aday öğrencinin ebeveynlerinin veya velisi ebeveyn dışında biri ise o kişinin kimlik bilgilerine ihtiyacınız olacaktır.
    • Formda verdiğiniz bilgilerin dökümü okul yönetimince alınacak ve aday kaydı randevusu sırasında aday veliye imzalatılacaktır.
    • Formda yer alan aday bilgilerinin doldurulmasının ardından "Randevu" başlığı altında yer alan bölümde; size okulumuza gelerek aday kaydı yaptırabileceğiniz randevu tarih ve saat seçenekleri sunulacaktır.

Önemli Not: Randevusu alınmayan başvurular sistem tarafından kayıtlandırılmamaktadır. Bu nedenle, size sunulan randevu seçeneklerinden uygun bulduğunuzu işaretleyerek başvuru kaydınızı kesinleştirmeniz gerekmektedir.

• Her aday için elektronik ortamda randevu bir kez alınmakta ve değişikliğe izin verilmemektedir.
  • Aday kayıtları, randevu ekranında size verilecek tarih ve saatler dışında yapılamamaktadır.

Aday Başvuru Formu’nu doldurmanızın ardından internet sitemizde e-başvuru kılavuzunda yer alan işlem ve belgeleri aday kaydı için okulumuza gelmeden önce tamamlamış olmanız gerekmektedir.

TÜM AÇIKLAMALARI VE YUKARIDA YER ALAN BAŞVURU KILAVUZUNU
DİKKATLE OKUDUM, KABUL ETTİM VE