“8. Uluslararası Çocuk Resim Yarışması”na Anaokulu Öğrencilerimizin Yaptıkları Resimlerle Katıldık

Child Art Academy tarafından düzenlenen, “Little Pastry Cook/Küçük Pastacı 2016” konulu 8. Uluslararası Çocuk Resim Yarışması’na bu sene de Anaokulu öğrencilerimizin yaptıkları resimlerle katıldık. Yarışma sonuçlandı ve 14 öğrencimiz yaptıkları resim ile Türkiye ve Dünya ülkelerinden katılan çocukların resimlerinin yer aldığı "KATALOG 2016"ya girmeye hak kazandı. Yine bu gruptan 5 öğrencimiz özel tasarım defter ve katılım belgesi almaya da hak kazanmıştır. Öğrencilerimiz Ela Balıkçıoğlu, Tuğçe Torun, Sevim İzem Pilavoğlu, Batu Peynircioğlu, Ezgi Samur, Derin Alp, Asya Peker, Efe Engin, Kazım Kuzey Vurucu, Mert Doruk, Alp Alpdoğan, Derin Alver, Poyraz Mert Menekşe ve Ada Sunal’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.