Sınıflar & Laboratuvarlar

SINIFLARIMIZ

Sınıflarımız; geniş ve aydınlık mimari yapısının yanı sıra sağlığın, rahatlığın ön planda tutulduğu ergonomik mobilya donanımıyla da öğrencilerimizin keyifli bir ders ortamı geçirecekleri şekilde tasarlanmıştır. Her sınıfta öğrenci dolapları bulunmakta, zemin katlarda bulunan sınıflar ikinci bir kapıyla bahçeye açılmaktadır. Sınıflarımız ve çeşitli branş derslerinin gerçekleştirildiği etkinlik odalarımız, ihtiyaçlara ve yaş düzeylerine göre bilgisayar, projeksiyon cihazı, elektronik tahta gibi araç ve gereçlerle donatılmıştır. Öğretmen ve öğrencilerimiz teknolojinin tüm olanaklarından faydalanarak derslerini nitelikli bir ortamda gerçekleştirmektedirler.

3D VE HI-TECH SINIFLARIMIZ

Teknolojinin ve bilgisayar tabanlı eğitim sistemlerinin hızla gelişimi, eğitim kurumlarında uygulanabilecek yeni öğretim tekniklerinin oluşturulmasına sebep olmuştur. Bilgi ve eğitim-öğretim teknolojilerini çok yakından takip eden okulumuz, öğrencilerimizin hızlı ve kalıcı öğrenmelerine katkıda bulunmak üzere eğitim-öğretim ortamlarını hem yapısal olarak hem de içerik olarak zenginleştirmeye devam etmektedir. 3D sınıflarımız, Hi-Tech Sınıf ve Planetaryum  öğrencilerimize daha şimdiden, geleceğin eğitim sistemi olarak da ön görülen 3 boyutlu içeriklerle, okuyarak, dinleyerek, duyarak, görerek, eğlenerek ve her şeyden önemlisi hissederek işledikleri konuları öğrenmelerini sağlamaktadır. Öğrencilerimiz bu sınıflarda, bazen insan vücudunun içindeki damarlarda dolaşır, bazen yıldızlara, güneşe, gezegenlere dokunacak kadar yakın olur, öğrendikleri konunun içinde yaşarlar. Böylece öğrendiklerini unutmazlar.

LABORATUVARLARIMIZ

Öğrencilerin deneyerek ve anlamlandırarak öğrenmelerini sağlayan en uygun mekanlar laboratuvarlardır. Bu nedenle öğrencilerimiz ünitelerle ilgili konuları, en son teknoloji araç gereçlerin bulunduğu fen, sosyal bilgiler, biyoloji, kimya, fizik, bilgisayar ve matematik laboratuvarlarında deneyler ve uygulamalar yaparak öğrenmektedirler. Laboratuvarlar her türlü gereksinime yanıt verebilecek bir alt yapı ile öğrencilerimize anaokulundan başlayarak kapılarını açmaktadır.