Haberler

8. Sınıflar Futbol Turnuvası Görkemli Bir Finalle Son Buldu!

 Şampiyon  8-B

8b  

8c 3 

TURNUVA İKİNCİSİ 8-F SINIFI

8c 3 

TURNUVA ÜÇÜNCÜSÜ 8-C SINIFI

8. Sınıflar Futbol Turnuvası görkemli bir finale sahne oldu. 21.10.2019 tarihinde oynanan 8-B/8-F final karşılaşmasına okul öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.

Maça son derece etkili başlayan 8-F sınıfı kaptan Fikret Çınar’ın asistini iyi değerlendiren  Uluç Bora’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golün ardından 8-B sınıfından Efe Öz sarı kart gördü. Bu dakikadan sonra beraberlik için ataklarını sıklaştıran 8-B sınıfı 8-F sınıfı savunmasını bir türlü geçemedi. Maçın ilk yarısında başka gol olmadı. İkinci yarıya mutlak gol parolasıyla çıkan 8-B sınıfı ataklarını iyice yoğunlaştırdı. Dakikalar sonra kazandıkları penaltıyı kaptan Doğu Tarhan gole çevirdi ve skoru 1-1 yaptı. Bu dakikadan sonra hata yapmak istemeyen iki sınıf büyük mücadele sergiledi. Karşılaşmanın normal süresinde başka gol olmayınca penaltı vuruşlarına geçildi. Karşılıklı atılan üçer penaltı vuruşunda eşitlik bozulmadı. Normal sürede devam eden eşitlik takımların yedinci penaltılarında bozuldu ve 8-B sınıfı maçı 8-7 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

8c 3  8c 3 

Maçtan sonra gerçekleştirilen ödül töreninde üçüncü olan 8-C sınıfımıza ödülleri Ortaokul Beden Eğitimi Zümre Başkanımız sayın Taylan Topaloğlu tarafından verildi. Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan 8-F sınıfımıza ödüllerini Müdür Yardımcımız sayın Hakan Camgöz verdi.Şampiyon olan 8-B sınıfımıza ise ödüllerini Müdür Başyardımcımız sayın Yılmaz Bal verdi.

8c 3

Güzel görüntülere  sahne olan turnuvamıza katılan bütün sınıflarımızı  gerek saha içi  mücadeleleri gerekse   saha içi ve dışındaki olumlu yaklaşımlarından  dolayı tebrik ederiz.