Haberler

2. turun ilk karşılaşması bol gollü keyifli bir mücadeleye sahne oldu. 8-Z sınıfı ile karşılaşan 8-T sınıfı maça çok hızlı başladı. İlk dakikada Kutay’ın ortasına şık bir kafa vuruşu yapan Demir takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra oyun üstünlüğünü ele geçiren 8-T sınıfında yine Kutay’ın şık pasını Demir gole çevirdi ve skoru 2-0 yaptı. Maçta son derece etkili olan Kutay bu kez takımının 3. golünü kaydetti (3-0). İlk yarının son anlarında Oğuz’un ayağından bir gol daha bulan 8-T sınıfı ilk yarıyı 4-0 önde kapadı. İkinci yarıda Arda’nın asistinde Çınar topu ağlara gönderdi ve skoru 5-0 yaptı. Karşılaşmanın son anlarında beşinci golün asistini yapan Arda bu kez topu ağlara göndererek skoru 6-0 yaptı. 8-T sınıfı bu skorla adını bir üst tura yazdırdı.

İkinci karşılaşmada ise 8-V sınıfı 8-H sınıfını 2-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. 8-V sınıfının golleri Ahmet Tahir’den geldi. İlk golde uzaktan şık bir vuruş yapan Ahmet Tahir ikinci golde ise arka arkaya çalımlarla alkış topladı. 8-V sınıfı kalecisi Kuzey yaptığı kritik kurtarışlarla takımının galibiyetine büyük katkı sağladı.

Üçüncü günde ise 8-B ve 8-K sınıfı karşı karşıya geldi. Normal süresi 0-0 biten karşılaşmada 8-B sınıfı 8-K sınıfını penaltı atışları sonucunda 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Perşembe günü oynanan karşılaşmada ise 8-O sınıfı 8-Ş sınıfını 1-0 mağlup etti. Karşılaşmada 8-0 sınıfından Nurkmuhammed sakatlanarak oyun dışında kaldı. Karşılaşmada 8-0 sınıfı kalecisi Nehir etkili kurtarışlara imza attı. Bu skorla 8-0  sınıfı bir üst tura yükseldi.

Cuma günü oynanan karşılaşmada ise 8-C sınıfı 8-E sınıfını 5-0 mağlup etmeyi başardı. 8-C sınıfının gollerini Yakup Kemal (2), Mustafa Bilge (3) kaydetti. Mustafa ve Yakup aynı zamanda ikişer asist yaparak ön plana çıktı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Tuna yerini Derin’e bıraktı. 8-C sınıfı bu galibiyetle adını bir üst tura yazdırdı.