Haberler

8. Sınıflar Futbol Turnuvası Heyecan Dolu Maçlarla Başladı!

001

8. Sınıflar Futbol Turnuvası heyecan veren maçlarla başladı. Turnuvanın açılış gününde normal süresi 1-1 biten karşılaşmada 8-Z sınıfı 8-N sınıfına karşı penaltı atışları sonucunda 4-2 üstünlük  sağlayarak bir üst tura yükseldi.  Maçta 8-N sınıfından Alp, takım arkadaşı Erdem’in asistiyle takımını 1-0 öne geçirdi.  Bu golün ardından beraberlik için ataklarını sıklaştıran 8-Z sınıfında Leven Mert’in vuruşunda savunmaya da çarpan top ağlarla buluştu. Normal sürede başka gol olmayınca penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonucunda 8-Z sınıfı skoru 4-2 yaparak bir üst tura yükseldi.

002
003

Turnuvanın ikinci karşılaşması bol gollü geçti. 8-T ve 8-A sınıflarının karşı karşıya geldiği maçın ilk golünü  8-T sınıfı öğrencisi  Kutay kaydetti. Uzaktan şık bir vuruş yapan Kutay takımını 1-0 öne geçirdi. 8-A sınıfından bu gole yanıt gecikmedi. Karşılaşmanın ilk yarısında 8-A sınıfından Efe kazanılan serbest vuruşu ağlara göndermeyi başardı. Maçın ilerleyen dakikalarında Kutay tekrar sahne alarak kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti ve  skoru 2-1 ‘e getirdi. Bu golün hemen sonrasında 8-T sınıfının kazandığı köşe vuruşunda Arda’nın ortasına şık bir kafa vuruşu yapan Oğuzhan skoru 3-1 yaptı.  Karşılaşmanın ikini yarısında 8-T sınıfından Çınar ceza alanının hemen önünde buluştuğu topu uzak köşeye göndererek aradaki farkı üçe çıkardı. Rakibini 4-1 mağlup eden     8-T sınıfı adını bir üst tura yazdırdı. Turnuvanın üçüncü karşılaşmasında ise 8-V sınıfı 8-G sınıfını Ahmet Tahir’in attığı şık golle 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

004

Turnuvanın 4. maçı bol pozisyona sahne oldu.  8-F sınıfından Erim takım arkadaşı Fikret Çınarın şık pasını asiste çevirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.  İlk golün asistini yapan Fikret Çınar kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçerek maçın skorunu belirledi. 8-S sınıfının 2-0 mağlup eden 8-F sınıfı bir üst turdaki rakibini beklemeye başladı.

005

006
Turnuvanın bir diğer karşılaşması büyük mücadeleye sahne oldu. 8-H ve 8-J sınıflarının karşılaştığı müsabakada 8-H sınıfı Ege’nin asistini iyi değerlendiren Kaan ile 1-0 öne geçti. Maçın son anlarında kazandığı serbest vuruş sonucu oluşan karambolde 8-J sınıfından Altay topu ağlara göndererek maçı penaltı vuruşlarına götürdü. Penaltı vuruşları sonucunda 8-H sınıfı 8-J sınıfına 4-3 üstünlük sağlayarak adını bir üst tura yazdırdı.

007 copy

Turnuvanın yedinci karşılaşmasında karşı karşıya gelen 8-P ve 8-Ş sınıfları normal sürede birbirlerine üstünlük sağlayamadılar. Seri penaltı atışları sonucunda rakibine 2-0 üstünlük kuran 8-Ş sınıfı adını bir üst tura yazdırdı. Karşılaşmanın son anlarında 8-P sınıfında Yağız, 8-Ş  sınıfından ise Merih Mert kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

008 copy

26 Eylül’de oynanan karşılaşmada ise 8-B sınıfı 8-İ sınıfını 2-0 mağlup etti ve bir üst tura yükseldi. Maçta takımının iki golünü kaydeden Doğu ön plana çıkarken ilk golün asistini kaleci Deniz yaptı.

Maçlarımızla ilgili haberler ve paylaşımlar devam edecektir. Takipte kalın. . .