Okulumuzda BTEC

Merkezi İngiltere olan BTEC programları TED Ankara Koleji Vakfı Özel Okulları’nda Pearson ile imzalanan protokol çerçevesinde MEB mevzuatına göre okulumuzda haftalık ders çizelgesinde yer alan seçmeli dersler kapsamında uygulanmaktadır.

Okulumuzda 2020-2021 öğretim yılında uygulanması planlanan  BTEC derslerine ulaşmak için aşağıda yer alan  görsellere tıklayabilirsiniz.

BTEC (Lise)
Sanat ve Tasarım
(Art&Design)
Bilişim Teknolojileri
(Information Technology)
Girişimcilik Becerileri
(Enterprise Skills)
Mühendislik
(Engneering)

Okulumuzda 2021-2022 öğretim yılında uygulanması planlanan  BTEC derslerine ulaşmak için aşağıda yer alan  görsellere tıklayabilirsiniz.

İşletme
(Business)
Spor
(Sport)
Sahne Sanatları
(Performing Arts)

*Görseller, https://qualifications.pearson.com/en/about-us/qualification-brands/btec.html uzantılı web sitesinden edinilmiştir.

BTEC (Ortaokul)
btec social media btec social media btec social media btec social media
(Social Media)
Bilişim Teknolojileri
(Information Technology)
Uygulamalı Fen Bilimleri
(Applied Science)
Sahne Sanatları
(Performing Arts)

! : Programa kayıt olup programa devam etmek istemeyen öğrenciler, programdan ayrılabilirler. Edexcel online sistemine öğrencilerin kayıt edildiği tarihin (enrolment date) ardından 90 gün içerisinde öğrencilere, program kayıt ücretleri geri ödenmektedir.