Okul İçi Turnuvalar-Yarışmalar

6. SINIFLAR FUTBOL TURNUVASI OYUN KURALLARI

• Maçlar 7 oyuncu ve 1 kaleci olmak üzere 8 kişiyle oynanır.
  • Sınıf kadroları en fazla 11 kişiden oluşabilir.
  • Sınıf takım kaptanları kadrolarını yazarak en geç 27.02.2020 tarihinde Beden Eğitimi Zümresine iletmelidir.
  • 28.02.2020 tarihinde öğlen arası saat 12:25 de Ortaokul Büyük Spor salonunda sınıf takım kaptanlarının katılımıyla turnuvanın kura çekimi yapılacaktır.
  • Bütün okul içi turnuvalar, maç programları, skorlar ve turnuva ile ilgili bütün bilgiler şu an bakmış olduğunuz spor gazetesinden paylaşılacaktır.
  • Önceden belirlenen müsabaka günlerinde hava koşullarına göre değişikler olabilir.  Böyle bir durum oluşması halinde maç günleri sizlere beden eğitimi öğretmenleri tarafından bildirilecektir.
  • Maçların başlangıcı okul zili çaldığında takımların yerlerini almasıyla başlar. Öğrenci zili çaldığında ( 12:45 ) sonlanır.
  • Eşitlik halinde 3’er penaltı atışı yapılacaktır. Eşitlik bozulmaması halinde seri penaltı atışlarına geçilecektir.
  • Spor kıyafeti olmayan öğrenciler müsabakalarda yer alamazlar.
  • Öğrenciliğe ve sportmenliğe aykırı davranış sergileyen kişi ve sınıflar müsabakalardan ihraç edilir.
  • Turnuva başlamadan önce verilen takım listelerinde turnuva sonuna kadar kesinlikle değişiklik yapılamayacaktır.

BEDEN EĞİTİMİ ZÜMRESİ