Okul İçi Turnuvalar-Yarışmalar

6. Sınıf Öğrenciler Arası İp Atlama Yarışması

Picture1

• 6. Sınıf öğrencileri arasında en uzun süre ip atlama yarışması düzenlenecektir.
  • Yarışmaya 6. sınıf kız ve erkek tüm öğrenciler katılabilir.
  • Yarışma 14.10.2019 – 18.10.2019 tarihleri arasında Büyük Spor Salonunda yapılacaktır.
  • Yarışma saat 12:30’da öğrencilerin yerlerini almasıyla başlayacaktır. Yarışma saatinden sonra gelen öğrenciler yarışa alınmayacaktır.
  • Yarışmada öğrenciler istedikleri bir atlama tekniğini kullanabileceklerdir.
  • Yarışma esnasında herhangi bir nedenden dolayı öğrenciler durduğu zaman yarışmaları sona ermiş sayılacaktır.
  • Her günün sonunda en iyi derece yapan öğrenciler finale kalacaktır.
  • Finale kalan öğrenciler tekrar kendi aralarında yarışacak, en uzun süre ip atlayan öğrenci yarışmayı kazanacaktır.
  • Yarışmaya öğrenciler kendi iplerini getirmeyecektir. Yarışmada Beden Eğitimi Zümresi tarafından verilen ipler kullanılacaktır.
  • Yarışmaya katılmak için 2.10.2019 - 09.10.2019 tarihleri arasında Beden Eğitimi Zümresine başvurmanız gerekmektedir.

Müsabakalarda, spor kıyafeti giyilmesi gerekmektedir.

ipatlama